Hoe verrassend, zo’n blogbal

Het had wat voeten in aarde, maar ik was er.

Vrijdagavond 21:30 liep ik Arti et Amicitiae binnen. Ik twijfelde nog even, omdat voor me een clochard-look-a-like dezelfde deur koos als die ik dacht te gaan kiezen. Eén moment overwoog ik een rechtsomkeer, maar ik was vast voornemens mijn provinciale referentie- en denkkader niet met me aan de haal te laten gaan die avond. En dus liep ik achter hem aan naar binnen.

Foto gemaakt door Guido J. van de Elshout
Foto gemaakt door Guido J. van den Elshout

De drukte verraste me. De hoeveelheid aardige mensen die ik kende en die mij herkenden was verrassend. De kwaliteit van de wijn, de jaren 80-muziek en Hedy d’Ancona ook. Maar de grootste surprise was wel de vers gekozen Blogger des Vaderlands.

Dansend, drinkend en roddelend ging de avond ongemerkt over in de nacht, en Arti et Amicitiae in The Poolhole. Ik was op de afterparty beland. Het bier stond in limonadekannen op tafel, de bitterballen bleven maar komen en ik probeerde me te herinneren wanneer ik voor het laatst een nacht als deze had gehad.

Toen ik uiteindelijk rond een uur of 3 in het hotelbed lag dacht ik, misschien ga ik volgend jaar wel gewoon weer.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someoneShare on Tumblr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *