Claire, Caroline en Vrouwke

Schermafbeelding 2015-03-06 om 10.47.06“Ik dacht zelf aan de brunette versie van Claire Underwood’s kapsel.” De kapster kijkt me vragend aan. “Wie?” Ik: “Claire Underwood, House of Cards, Netflix”. Ze blijft me vragend aankijken: “Is dat op tv?”.

Nee, deze instructie wordt ‘m niet.

Ik beschrijf het kapsel van Claire Underwood. Gelukkig begrijpt de kapster het nu meteen: “Ohhh, Caroline Tensen!”. Ik kijk haar vragend aan. “Denk je?” Maar de schaar zit er al in.

Terwijl de ze knipt, probeer ik Caroline Tensen voor m’n geest te halen. Met weinig succes. Maar iets in me zegt dat ze geen Claire Underwood-kapsel heeft, want aan het einde van de knipbeurt heb ik het zeker niet.

Met mijn nieuwe, onbestemde coupe, schrijd ik vanavond langs de fotografen over de rode loper het Blogbal binnen.

Morgen zullen de kappers zich geen raad weten met alle klanten die een ‘Vrouwke kapsel’ willen.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someoneShare on Tumblr

Reacties

  1. Helene zegt

    Laat vrouwke niet een kapsel zijn. Ben jezelf en ja he coup is altijd precies zoals hij het beste bij jou past. Heb vertrouwen! Je nominatie is er niet omdat he haar niet goed zit! Geniet ervan vanavond, veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *