Ben

Net voor ik de post ‘Brad goes Bløf’ wilde plaatsen, maandagavond jongstleden, bereikte mij het vreselijke bericht dat collega-blogger Ben Hoogeboom was overleden.

Ben initieerde samen met Max Molovich het weblog Nurks Magazine, waar ik ook voor schreef. Daarnaast had Ben een onwaarschijnlijke hoeveelheid mooie eigen weblogs. Hij was een geweldig goede schrijver en een geweldig aardige en lieve man.

Vorige week mailden we voor ’t laatst, op de dag dat hij ook zijn laatste comment op vrouwkeblogt.com plaatste. Naast allerlei praktische schrijftips, schreef hij in die laatste mail dat het steeds slechter ging met hem. Maar hij was niet bang voor de dood vertelde hij. Ik vermoedde echter niet, dat die al zo snel zou komen.

Ik heb lang nagedacht of ik een In Memoriam zou schrijven. Maar nadat ik het stuk van Max Molovich las, zag ik dat alles al gezegd was.

Wat dàn te doen?

Zo maar een stukje schrijven weer?

Ja, zo maar een stukje schrijven weer!

Want dat zou hij zeker gezegd hebben: “Schrijf nou maar gewoon een stukje Vrouwke”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someoneShare on Tumblr

Reacties

  1. zegt

    Ik kon met Ben nooit zoveel, en ik heb ook nooit begrepen of die verhalen over zijn leven nou echt zijn. Net zoals het bericht over zijn overlijden. (Dat schijnt wel echt te zijn.) Daarom onthoud ik mij verder van kommentaar.

  2. zegt

    Ik heb wat gelezen op Nurks Magazine en ik ken hem helemaal niet maar oh idd wat schrijft/schreef hij geweldig….

    En mooi wat je over hem schrijft…Zomaar een mooi stukje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *